Liquid Soap Dispenser för badrum

Funktion Vi har olika populära färger för denna modell. Dessa färger är mycket lämpliga för användning av hotell toalettpappersdispens. Olika färger kan ge kunderna fler valmöjligheter för att möta olika marknadsbehov. Du kan använda nyckeln för att öppna och stänga toppen av vätskekåpan, ...

Produktinformation


Funktion

Vi har olika populära färger för denna modell. Dessa färger är mycket lämpliga för användning av hotell toalettpappersdispens. Olika färger kan ge kunderna fler valmöjligheter för att möta olika marknadsbehov. Du kan använda nyckeln för att öppna och stänga toppen av vätskekåpan, som är konstruerad för att vara säker och enkel att använda. När du tar ett bad, tryck på knappen direkt för att urladda vätskan smidigt, och du kan tvätta det utan att oroa dig. Samtidigt har den också en ABS-vattentät design, så att den inbyggda vätskekvaliteten och kvantiteten inte är lätt att förlora.

Denna 450 ml vertikala tvåldispenser är robust och hållbar. Den är tillverkad av högkvalitativt 304 rostfritt stål med en förkromad mässingsåpventil för att förhindra rost eller korrosion. Det transparenta fönstret gör det enkelt att övervaka tvålnivåer, medan nyckellåset hjälper till att hålla den inbyggda lösningen säker.


Specifikation av flytande tvål dispenser för badrum


Typ: Aerosol, dusch, handtvätt, flytande tvål dispenser
Kapacitet: 450ml
Design: Snygg och enkel
Vätska tillgängligt Shampoo, duschgel
Dosering per tryck: 0.4-0.8ml
Färg för att välja: Vit, svart, silvergrå
Säkerhet: Låsbar
PCS / CTN: 16st / CTN
Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, billigt, pris
Förfrågning