Ekonomisk Abs Kommersiell Automatisk Köks Tvål Dispenser

Denna tvål dispenser är lämplig för ett brett spektrum av vätskor såsom tvål skum, schampo gel, alkohol, handtvål eller desinfektionsmedel. Den är lämplig för hem, hotell, sjukhus och skola, hälsosam och bekväm. Specifikation Material: ABS + PC Kapacitet: 1000ml Produktstorlek: 80 * 103 * 208mm Använd anti-impact ...

Produktinformation

Denna tvål dispenser är lämplig för ett brett spektrum av vätskor såsom tvål skum, schampo gel, alkohol, handtvål eller desinfektionsmedel. Den är lämplig för hem, hotell, sjukhus och skola, hälsosam och bekväm.


Specifikation

Material: ABS + PC

Kapacitet: 1000 ml

Produktstorlek: 80 * 103 * 208mm

Använd anti-stötar ABS och PC-material, aldrig spricka

Använd importerad syrafast och alkaliskt resistent tvålpump

Avancerad skumrengöringsteknik, bättre för rengöring.

Låsbar, eliminerar stöld.

Bekvämt visningsfönster för att se tvålnivån


Funktion

Denna tvål dispenser fungerar med en adapter (strömförsörjning) eller batteri. Den måste vara avstängd för att aktivera tvåldisplaylocket, vilket garanterar effektiviteten hos den inbyggda lösningen för enkel installation. Det har också karaktäristiken att när strömförsörjningsspänningen är för låg, fortsätter lysdioden att blinka, då diskmaskinen inte fungerar och batteriet behöver bytas omedelbart. Detta kan påminna användaren om användningen av tvåldispensern, vilket är mycket intelligent.

Dessutom är en annan fördel att tvåltvättens tvål är åtskilda, mycket lätt att byta, korroderar inte ytan på tvåldispensern, hjälper till att förlänga sitt liv och bidrar också till rengöring.
Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, billigt, pris
Förfrågning

You Might Also Like