Kommersiella Tvåldispenser väggmonterad

Att hålla händerna rena är viktigare än någonsin, och denna tvålpump soap och hand sanitizer dispenser bestäms av en beröringsfri infraröd sensor som automatiskt levererar rätt mängd flytande tvål, skum tvål eller handtvätt när inte i använda. Flytande, mycket bekvämt. Den...

Produktinformation

Att hålla händerna rena är viktigare än någonsin, och denna tvålpump soap och hand sanitizer dispenser bestäms av en beröringsfri infraröd sensor som automatiskt levererar rätt mängd flytande tvål, skum tvål eller handtvätt när inte i använda. Flytande, mycket bekvämt. Den tvål dispeser kontrolleras av mikrodator, vätskan rinner automatiskt ut.


Parametern

Material: rostfritt stål 304

Batteriets spänning: 4.5V DC

Kapacitet: 800cc

Täcka tjocklek: 0,8 till 1mm

Automatisk drift

Endast en droppe tvål släppt från händer gratis dispenser

En droppe: 1 till 1 .5cc


FärgVit/vit & grå
Kapacitet800ml
Enhetens storlekL180 * W120 * H320mm
Spänning”C” batteri/ström adapter
Nuvarande<>
Effektiv induktion avstånd0-10 cm


Funktionen

Denna tvålpump är utformad för väggmontering, kompakt och kompakt, tar upp mindre utrymme. Dess topp materialet är ABS material, hög hållfasthet, god seghet och inte lätt att skada. Denna tvålpump har infraröd sensorteknik för lätt hygien och risken för korskontaminering. Den är dessutom utrustad med en indikator för lågt batteri LED-ljus, som tydligt anger om du behöver byta ut batteriet för att undvika de olägenheter som orsakas av plötsliga strömavbrott.

Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, Billigt, pris
Förfrågning

You Might Also Like