Automatisk luftfuktare dispenser

Användning Du kan välja luftfräschare, insekticider, fungicider och andra aerosoler enligt dina olika krav. Det är ett modernt och viktigt hushållsartiklar som är lämpliga för användning i hem, hotell, kontor eller andra offentliga platser med ren luft, bakteriedödande och deodoriserande effekter för ...

Produktinformation

Ansökan

Du kan välja luftfräschare, insekticider, fungicider och andra aerosoler enligt dina olika krav. Det är ett modernt och viktigt hushållsartiklar som är lämpliga för användning i hem, hotell, kontor eller andra offentliga platser med ren luft, bakteriedödande och deodoriserande effekter för aerosoler.


Parameter

hölje Rostfritt stål 304 (täcktjockleken är 0,8 till 1,0 mm) Material Rostfritt stål 304
En droppe 1 till 1,5 CC Spänning 4.5VDC (batteri)
Mått 110x275x106mm Kapacitet 800cc


Funktion

Anordningen är en automatisk aerosolbehållare som är oberoende styrd av en digital integrationskrets. Med sitt vackra utseende, bekväm användning, högkvalitativ låg strömförbrukning, styrs den av omkopplaren under framsidan för att möta människors estetiska koncept. Det eliminerar den obehagliga lukten av 6000 kvadratmeter området. Om sprayas var 15: e minut, håller doften i 30 dagar.

Det har också en förinställd enhet som förinställer ett 15-minuters spridningsintervall. Inget behov av en nyckelbrytare, det är bekvämt och snabbt, tryck på "tryck och släpp" -knappen för att underlätta påfyllning. Interiören är en kemiskt resistent plaststruktur som är ren och hållbar.
Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, billigt, pris
Förfrågning

You Might Also Like