Väggmonterad kommersiella Tvåldispenser

Beskrivning Denna tvålpump är en cool, modern design med en snygg look som ger en estetisk upplevelse till ditt kök, badrum och annan plats kan du välja att placera. Parametern har denna Tvåldispenser har en automatisk skum kontaktlösa tvålpump som kombinerar vatten...

Produktinformation

Beskrivning

Denna tvålpump är en cool, modern design med en snygg look som ger en estetisk upplevelse till ditt kök, badrum och annan plats kan du välja att placera.


Parametern

Material: ABS

Produkt storlek: 120 * 125 * 280mm

Kapacitet: 1000ml

Förpackning storlek: 530 * 410 * 300mm

Utgång: 0,8 ml

G.W./N.W.:12/9.6kgs

Paket: 12st/ctn

Batteri: 4xC batteri 6V


Funktionen

Denna Tvåldispenser har en automatisk skum tvål beröringsfri dispenser som kombinerar vatten, tvål och luft för att skapa en mycket rik hand tvätt stil. Vem kan installera en skruvmejsel hemma kan installeras och åtdragna, så installationen är mycket enkel. Dess kapacitet 1000ml lätt kan fyllas och stor kapacitet enheten kommer att förlänga livscykel och ge bekvämlighet till ditt liv. Denna tvålpump har också en snabb ljusfunktion. När lösningen i behållaren når en viss skala, kommer den att visa olika ljus och det är mycket smart att öppna luckan för att upptäcka det resterande beloppet av behållaren. Den har en reglerad tubens pump design som gör den inbyggda lösningen vara läckfria, fri från igensättning, inget spill, bakteriefria, och hygienisk.
Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, Billigt, pris
Förfrågning