Automatisk Hand Sterilisator Utrustning

Parameter: Typ: Automatiska flytande tvål Dispensers Material: Rostfri Spänning: AC110 ~ 240V 50 / 60Hz; Utgång: 0,6-0,8 ml / s Sensordistans: 8 ~ 13cm, justerbar sprutmodell: Sensorstyrningsspecifikation Egenskaper för automatisk handsteriliseringsutrustning Denna steriliseringsanordning har många fördelar ...

Produktinformation

Parameter:

Typ: Automatiska Liquid Soap Dispensers

Material: Rostfritt stål

Spänning: AC110 ~ 240V 50 / 60Hz;

Utgång: 0,6-0,8 ml / s

Sensor Avstånd: 8 ~ 13cm, Justerbar

Sprutmodell: Sensorkontroll


Specifikation

Kraft Mindre än 25w
Arbetstemperatur 5 ~ 40 celsius
Spraymängd 0,6 ~ 0,8 ml per sekund
Dimensionera 220x185x380mm
Nettovikt / bruttovikt 3.3 / 4.0kgs


Egenskaper av Automatisk Hand Sterilisator Utrustning

Denna steriliseringsanordning har många fördelar och är mycket bekväm för användaren. Först och främst kommer den med en automatisk sensordesign som styrs av en mikrodator och är väldigt smart. Börja arbeta när din hand når enheten, sluta arbeta när handen slutar och använd den när du slutar. För det andra är dess enda driftstid kort, vilket är mycket lämpligt för handtvätt och desinfektion på platser med stor trafik, till exempel sjukhus, för att förbättra produktionseffektiviteten. Därefter sparar sin ultrafina atomisering och droppfri design flytande desinfektionsmedel och minskar kostnaderna. Slutligen är den automatiska avkänningen mycket känslig och kontaktlös design undviker korskontaminering.


Ansökan

Denna sterilisator är idealisk för användning i skolor, sjukhus, bagerier, mat och läkemedelsverkstäder där flödet är stort och effektivt.

Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, billigt, pris
Förfrågning