Hem > Nyheter > Innehåll

Torktumlare huvudsakliga parametrarna och kvalitet att döma metoder

Dec 03, 2016

Torktumlare kan användas i livsmedelsindustrin industri, läkemedelsföretag, hotelsand så vidare, handtork är automatiskt, utan manuell drift om du behöver en hand hårtork, precis nedanför handtorkar, det är mycket bekväm att använda. Torktumlare är vanliga i vardagen, och också ge dig en hel del bekvämlighet till liv. Torktumlare under de huvudsakliga parametrarna och bestämningsmetoder av kvalitet för alla att utveckla:

Hand torkens viktigaste parametrarna är shell, vikt, färg och temperatur på vinden, i valet av torktumlare, är säker på att märka att dessa parametrar, som dessa parametrar motsvarar massan av en efter en och torktumlare. Använd den hand dryeris viktigt när frågan är komfort, när temperaturen är temperaturen vi känner oss bekväma, om du använder efter en viss tidsperiod när luftens temperatur är för hög, kan vara hand torktumlare problem måste repareras i tid. När vi köper, och kommer att ge det ett försök, känner personligen, vissa människor är mycket känsliga toheat, så om lufttemperaturen inte är rätt ord, inte köpa denna hand torktumlare.

Torktumlare andra parametrar inkluderar shell och vikt. Torka telefonen är hölje ismetal material av bästa kvalitet, eftersom metallmaterial forma starka, inte lätt att bryta. Torktumlare för hushållsbruk vara uppmärksam om att köpa torkarna makt och användningen av buller, buller, ju mindre desto bättre, buller hand torktumlare prestanda är bättre, om buller är stor, det är bäst att inte köpa denna. Det är vikten av hand torktumlare, handtork köpt om överdriven vikt, och väggen, används, när det kan vara på grund av min vikt är för stor, den load-carrying kapaciteten av väggen är inte stark, och olyckor.