Hem > Nyheter > Innehåll

Om tvålpump felsökning

Dec 03, 2016

Om inaktiv har taget TVÅL flytande enhet i kan kommer kondens lite TVÅL vätska, om TVÅL flytande volym mindre att värma vatten rörs kan, sådant kan gör TVÅL flytande återställning till vätska, om ovanstående metod inte är möjligt, på sätta kondens TVÅL flytande bort, igen gick varmt vatten, tider med TVÅL flytande enhet, tills varmt vatten från TVÅL flytande enhet midstream torr , sådant på kan rengöra hela TVÅL flytande enheten.

Vänligen observera att flytande tvål i damm och orenheter kan täppa till flytande utloppet, om du märker flytande tvål flaska har gått dåligt, ersätta tvålpump.

Om TVÅL är för tjock kan orsaka tvålpump inte är flytande, för att späda ut den flytande tvålen i vattnet och rör mindre kan användas.

När du använder för första gången, att ansluta sig till raden vakuum ur vattnet, ansluter sig till TVÅL, när använder produkten för första gången i flaskan och kan innehålla someof klart vatten pumphuvudet, detta är inte ett problem med kvaliteten på den produkten men vänster bakom av produkter som tillverkats före testning.

Med perfektion av tekniker av Tvålautomater, tvålpump som visas på marknaden, rimlig kapacitet, kunna göra rationell användning av TVÅL inom garantiperioden. Undvik att överklaga negativa händelser.