Hem > Kunskap > Innehåll

Varför handtorkar är bra för dig och miljön

Mar 03, 2020

Handtorkar är inte bara ett bra alternativ för dina kunder att stoppa spridningen av bakterier, utan de är också ett bra miljövänligt alternativ. En typisk handtork räddar 24 träd under hela sin livstid. Inte bara kommer det att hjälpa till att rädda träd och avskogning, utan det kommer också att begränsa överskott av avfall genom att skapa mindre pappershandduk. De effektiva enheterna som produceras idag använder en så liten mängd el att det är försumbar jämfört med mängden avfall som sparas genom att inte använda pappershanddukar i dina toaletter.

De flesta kommersiella institutioner i dag föredrar alternativet att ha både pappershanddukar och handtorkar tillgängliga. Vissa kunder letar efter att undvika bakterier, medan andra kan vara mer miljömedvetna, så att de bara använder handblåsarna. Andra kunder kommer att känna att oavsett vad de gör, kommer en fläkt inte att torka händerna noggrant. Det bästa alternativet är att erbjuda båda, men uppmuntra människor att använda fläktarna för att torka händerna. Ett bra sätt att uppnå detta är att visa ett meddelande som säger något liknande: "Vi vill tacka er för att du använder våra handtorkar. Inte bara tar du ett hälsobevisst beslut, utan du hjälper också vår institution att rädda träd och förhindra avskogning!"

Kanske den största fördelen med alla är utseendet på toaletten och mängden underhåll som krävs för att underhålla det. Med en handtork placerad på väggen kommer toaletten att vara renare för den genomsnittliga konsumenten på grund av mindre avfall i papperskorgen. Det tar också mindre att underhålla din toalett eftersom färre människor kommer att använda pappershanddukar och därför skapa mindre avfall.