Hem > Kunskap > Innehåll

Vilken tvålutmatare är bra? Tvål dispenser köp kunskap

Apr 01, 2020

En tvålutmatare är en maskin som automatiskt och kvantitativt kan rensa. Vi ser vanligtvis den här typen av maskiner i vissa offentliga toaletter eller restauranger. Alla kanske inte uppmärksammade när de såg tvålutmataren. Det de tänkte på var bara att förse oss med handrensningsmedel noggrant. Idag kommer vi att titta närmare på tvålutmataren.

Val av tvål dispenser klassificering

Om du vill veta vilken typ av tvålutmatare är bra är klassificeringen av tvålutmataren något du måste veta.

Klassificering enligt princip: automatisk tvålutmatare, manuell tvålutmatare, induktionssåpdispenser. High-end hotell använder vanligtvis automatiska eller induktiva tvålutdelare, medan vanliga platser i princip väljer manuella tvålutdelare.

Vilken tvålutmatare är bra

Klassificerad efter material: rostfritt stål, plast, etc. Plastsåpdispenser är inte bara billigare i pris utan påverkar inte heller användningen.

Klassificerad efter stil: tvål dispenser med en huvud, tvål dispenser med två huvud, tvål dispenser med tre huvud. Om det finns få personer i hotellrummet, kan du välja en tvålbehållare med tvålhuvud eller en tvålbehållare med två huvud. Om det finns många människor, kan du välja en tvålbehållare med dubbla huvud eller en tvålbehållare med trippelhuvuden.

Klassificering efter storlek: Tvålutdelare kategoriseras efter storlek och specifikationens storlek är tvållösningens kapacitet. Så att välja tidens storlek kan bäst beräknas utifrån flödet av människor.

Val av tvål dispenser

För närvarande är märket av tvålutdelare på marknaden blandat, och jag vet inte om alla vanligtvis väljer tvålautomater beroende på märke, kvalitet eller pris. Om kvaliteten garanteras kan valet av märke direkt påverka tvålutmatarens kvalitet. Jag kommer att ge er en kort introduktion till de sällsynta varumärkena för tvålutmatare på marknaden, men här skulle jag vilja ge alla en åsikt att valet av tvålutdelare inte bara bygger på varumärket, andra relaterade frågor måste också noggrant övervägas, så alla är bättre att shoppa innan de köper så att du kan köpa en tillfredsställande tvålutmatare.