Hem > Kunskap > Innehåll

Vilken typ av tvålpump är bättre? Köp kunskap om tvålpump

Apr 09, 2020

Tvålpumpen är en maskin som automatiskt och kvantitativt kan dosera handdesinfektionsmedel. Vi brukar se denna typ av maskin i vissa offentliga toaletter eller i toaletter på restauranger. Du kanske inte bryr dig så mycket när du ser tvålautomaten. Du behöver bara ge oss en handdesinfektion. Idag kommer vi att ta en närmare titt på tvålpumpen.

Val av klassificering av tvålpump

Om du vill veta vilken typ av tvålpump är bra, är klassificeringen av tvålpumpen en hel del kunskap du måste veta.

Klassificeras enligt principen: automatisk tvålpump, manuell tvålpump, induktionstvålpump. High-end hotell använder vanligtvis automatisk eller induktion tvål automater, medan vanliga platser i princip välja manuell tvål automater.

Vilken typ av tvålpump är bra?

Klassificeras efter material: rostfritt stål, plast, etc., plast tvål automater är inte bara billigare i pris, men också kommer inte att påverka användningen.

Klassificeras efter stil: enkel-head tvålpump, dubbel-head tvålpump, tre-head tvålpump. Om det finns få personer på hotellrummet, kan du välja en enkel-head tvålpump eller en dubbelhövdad tvålpump.

Klassificering efter storlek: Tvålautomater klassificeras efter storlek, och specifikationens storlek är att bestämma kapaciteten hos den flytande tvålen. Därför kan tiden för att välja storlek beräknas enligt flödet av människor.

Val av tvålpumpmärke

För närvarande är märkena av tvålautomater på marknaden blandade, och jag vet inte om du alltid väljer tvålautomater trots allt, beroende på märke, kvalitet eller pris. Om kvaliteten garanteras kan valet av varumärke direkt påverka kvaliteten. Tvålpump kvalitet. Jag kommer att ge en kort introduktion till de sällsynta tvålpump märken på marknaden, men jag skulle vilja ge dig åsikt här att valet av tvål automater är inte bara att titta på varumärket, men också att tänka noga på andra relaterade, så innan du köper, är det bättre att shoppa runt, så att du kan köpa en tillfredsställande tvålpump.