Hem > Kunskap > Innehåll

Vad är det som använder tvålmedelsvattnet och hur monteras det?

Mar 10, 2020

Nuförtiden, med förbättringen av människors efterföddsnivå, har funktionerna hos levande apparater blivit mer och mer kraftfulla, såsom planering av tvålen i tvättstället i diskhon, vilket underlättar människors liv och också gör människors liv blåsigare. Så vad använder man med den här tvålmedelsvattnet och hur monteras den?

Tvålsåpdispensaren kallas också tvålmedelsdisken, som är en sublimering av tvålutmataren. I början finns det en tvålutmatare, som är ovanligt solid och nu finns på bänkskivan. Tvålflaskan under bänkskivan är nu satt upp. Det används för att hydrauliskt mata ut tvålen i tvålflaskan från vätskeavloppsstrukturen som används av arbetare för att driva vätskan. Kroppstrycksknappar och mer. Tvåltvålen är installerad med diskbänken och monteras i närheten av tvättställets kran, vilket är praktiskt och bekvämt för människor.

Många känner att förekomsten av diskbensapparat är bedövad och känner att tvålmedelsvattnet inte är blött. I själva verket har uppfinningen av tvålmedelsdispensern en viss mening och existensiellt värde. Tvåltvålen är ett vindinducerat liv. På förutsättningen fixade han fast vätskan såsom handrensningsmedel på diskbänken, vilket underlättade fastheten hos handrensaren; dagens tvålutdelare för tvättställ är helautomatisk och mycket bekväm att använda, vilket gör människor till en god vana med renhet och hygien. Det är det ideala beslutet att bedriva ett ädelt och elegant liv.

Innan monteringen av vattentankens tvålbehållare stoppas, är det nödvändigt att förstå om alla vattentankarna kan eller kan vara utrustade med en tvålbehållare för vattentank, så länge en vattentank med en tvålutmatningshål kan installeras. Innan montering väljer du tvålen för tvålen så att den passar modellen med tvålutmatningshålet. Om modellerna inte matchar, har du inget annat val än att montera. Sätt bara i tvålutdelaren vid tvålutmatningshålet under montering och vrid den ordentligt medurs eller moturs. Efter montering kan du kontrollera om tvålen för tvålens tvål kan tas i bruk.

Sink Soap Dispenser-Utilization Space

Betydelsen och förutsättningen för den så kallade vindinducerade livslängden för diskbensapparater är också mycket vanligt vid användning av produktionsanläggningar. Varma vårresorter, stora banketthallar, vänthallar på flygplatser, banker, dagisar och andra högt placerade platser gör människor till det bästa beslutet att bedriva en ädel och elegant livsstil.

Sink Soap Dispenser-sortiment

Tvattentvattensdelaren kan delas upp i ljust rostfritt stål, borstat rostfritt stål och rostfritt stål röd enligt färg. Klubbarna på hög nivå använder ovanligt rostfritt stålröd. Enligt deras funktioner kan de delas in i två typer av tvålutdelare för diskbänk: lås och lås upp. Ett ordentligt hotell, om du vill undvika tvålvätskesmör, kan du välja ett lås; samtidigt kan tvålmedelsvattnet också stoppa klassificeringen i enlighet med specifikationens storlek, hotell, familjer etc. bör sluta köpa enligt sina egna skillnader.