Hem > Kunskap > Innehåll

Vad är sensortåpeapparatet lämpligt för dessa platser?

Apr 17, 2020

Induktions tvålutmataren är en automatisk vätskeutdelningsmaskin med infraröd induktion. Den når maskinens botten och sprutar automatiskt. Maskinen kan ofta användas i medicinska och hälso-enheter, laboratorier, banker, hotell, restauranger, dagisar, kontor och andra avdelningar. Det är det bästa handtvätt- och rengöringsverktyget för att förhindra korsinfektion och sjukdom från att komma in i det moderna livet. Det är ett av de viktiga tecknen på det mänskliga samhällets framsteg och förbättring av livskvaliteten. Jämfört med den traditionella handtvättmetoden har induktions tvålutmataren ojämförliga fördelar: mer ekonomiskt och prisvärd, förbättrar den frivilliga effektiviteten och handtvätt utan kontakt kan förhindra korsinfektion.

Sensortvålen är en av sanitetsvarorna. Sensortvålen används för handreningsmedel, schampo, duschgel, etc., vilket är bekvämt att använda. Induktions tvålutdelare placeras vanligtvis på sidan av diskbänken. Sensortvålen kan effektivt förhindra korsinfektion av bakterier utan direktkontakt med dina händer, bara placera handen under sensortvålen och tvålen flyter automatiskt ut. Sensortvålen är lämplig för alla folkhälsoplatser och familjeapplikationer, vilket gör ditt liv friskare.

Induktiva tvålutdelare är säkra och miljövänliga, använder icke-kontakt och förhindrar effektivt bakterieinfektioner; byt ut flaskshampot och badvätska helt och bortskaffar därmed en serie föroreningsresultat som uppstår av plastflaskor. Induktions tvålutmataren är billig och god kvalitet, enkel att installera; stora ekrar minskar kostnaden för förbrukningsvaror, förbättrar direkt den ekonomiska effektiviteten.

Tvådispenser av rostfritt stål

Induktion av tvålutmatare avkänner automatiskt vätska för hand. Vanlig musikvokal funktion. Induktions tvål dispenser sparar energi och elektricitet. 4 AAA alkaliska batterier kan användas i cirka 6 månader. Formutformningen på sensorsåpedispensorn är utsökt och kompakt, men den är ett känsligt tillbehör för hemmet. Korrosionsbeständigheten hos induktionssåpdispensern är utmärkt. Produktens yta är ljus och ljus och den är ständigt ny.