Hem > Kunskap > Innehåll

Vad exakt är tvålmedelsvattnet och dess användning?

Apr 28, 2020

Många har förlorat vad tvålmedelsvattnet är. Jag känner att tvålen för diskbänken är ineffektiv. Jag tror att många människor har denna känsla. Dagens sänkor har vanligtvis ett hål i staden för tvålen. Men hur många vänner har använt den? Faktum är att tvålutdelaren för diskbänken har en positiv effekt. Låt 0010010 # 39; s titta på vad som är tvålmedelsförpackningen och dess användning.

Tvålbehållare är flaskor som används för att hålla schampo, badkräm, diskmedel, etc. som vanligtvis är fixerade på väggen eller i diskbänken.

Tvåltvålen är inställd tillsammans med diskbänken och diskbänken. De placeras nära diskbänken. I allmänhet finns det 2 hål i diskbänken, det ena är för vatten och det andra är för tvålutmataren. Lägg det i tvålrengöringsmedlet, när du tvättar diskar, tryck ner locket med handen, tvättmedlet kommer att pressas ut från insidan, vilket är mer bekvämt och är också ett uttryck för förbättring av överlevnadskaraktär.

Är tvålen tvål dispenser effektiv?

Användningen av tvålmedelsvattendoser är fortfarande mycket vanligt. Vissa avancerade stjärnhotell, restauranger, hotell, hem, sjukhus, offentliga platser, avancerade kontorsbyggnader, stora klubbar, heta vårbyar, stora banketthallar, vänthallar på flygplatser, banker, dagisar Det används i staden i andra tillfällen, vilket gör det mer bekvämt för oss att använda.