Hem > Kunskap > Innehåll

Vad är riktlinjerna för köp av handtork?

Jan 09, 2020

1. Försök att köpa professionella varumärkesprodukter

Beror inte bara på priset, utan också på produktans anseende och varumärkesstyrka. Handtork är en produkt med relativt hög teknisk tröskel. Professionella varumärken har starkare FoU-styrka, mer tillräcklig FoU-investering och mer garanti för produktens prestanda och kvalitet. Dessa företag uppmärksammar sin långsiktiga planering och munnen-till-mun-effekter och tar ofta hand om detaljer och tjänster. Många små märken har inga egna fabriker, ingen teknikackumulering och ingen industriell kedja. De har förlitat sig på OEM under lång tid, och deras produktkvalitet är inte garanterad. Därför rekommenderas att alla inte blir vilseledda av priset när de köper, och försöker välja ett professionellt varumärke med många års teknikackumulering så mycket som möjligt.

2. Titta på typen av handtork

Med den ständiga förbättringen av handtorktekniken har utseendet på handtorkare blivit mer varierande. Vi har vanligtvis väggmonterade, upprättstående, rostfria handtorkare på marknaden. Väggmonterad är vanligare på platser som catering och underhållning, och priset är relativt nära folket, vilket möter behoven hos dagliga torra händer. Det upprättstående utseendet har ett mer atmosfäriskt utseende och är mer intelligent i funktion. Vissa har också ett inbyggt HEPA-filter med hög effektivitet, vilket är lämpligt för tillfällen med höga rengöringskrav. Det rekommenderas att köpa stag i allmänna utrymmen med hög trafik. Handtorkar av rostfritt stål har alltid varit älskade av de europeiska och amerikanska marknaderna. Med tanke på hållbarhet och hygien är serien i rostfritt stål ett bra val. Det har en stöldskyddskonstruktion för att förhindra skador och förluster av människan. Det är motståndskraftigt mot nötning och lätt att rengöra. .

3.Motorns goda prestanda är garanterad

Den högkvalitativa motorn har inte bara starkare vindeffekt, bättre handtorkningseffekt, utan har också en längre livslängd och lägre ljud under drift. En bra handtorkmotor är nyckeln. Stark vind och hållbarhet kan göra användarna mer bekväm. I detta avseende gör Aike-handtorkar ett bättre jobb. Många års FoU-motorer erfarenhet av skräddarsydda borstfria motorer för höghastighets handtorkare, vilket förbättrar handtorkarnas prestanda kraftigt och kan uppnå 7-10 snabb handtorkning. Och mer hållbara än vanliga handtorkar, 8-10 års problemfri användning.

4. Rengöringsmedel med filter

Endast handtork med inbyggt filter kan rengöra det! Vissa lågprissatta handtorkar har inte filter. De kan inte filtrera bakterier och virus i luften i badrummet och blåsa den inhalerade smutsiga luften direkt på händerna så att händerna blåses mer och mer smutsiga. Det inbyggda luftfiltret är den grundläggande renheten för handtorkare. Varumärken med högre kvalitetskrav väljer HEPA-filter med hög effektivitet (filter i luftrenare).

5.Noise påverkar upplevelsen

Handtorkaren själv är en kraftfull elektrisk apparat. Dess arbetsprincip är främst att använda aerodynamik för att generera höghastighetsvind för att torka händerna. Hastighetsvind genereras av virvelströmfläkten som drivs av motorn. Det är ljud under drift, vilket är normalt. Med utvecklingen av höghastighetsteknologi för handtork gör flera brusreduceringar handtorkaren mjukare. Om du har speciella krav för buller, kontrollera produktens brusstandard när du köper. Generellt är bruset lägre än 75 dB. Under drift är ljudet litet och påverkar inte vardagen.