Hem > Kunskap > Innehåll

UV-steriliserings ljus eller upplyst blått LED-ljus i handtorken?

Feb 23, 2017

Nyligen har fler och fler handtorkare utrustats och byggs i ledad, ljust undersidan, handtorkbotten som kan belysas vid torkning av händer.

Leverantörerna som har sådana automatiska handtorkar inkluderar vent-axia, ATC, kanonhygien, biodrier ... och flera andra.

Människor är alltid att fråga vad är det där för? Om det är en antibakteriell typ av UV-ljus, eller ett ljus för att indikera om motorn går bra eller någonting för att visa svalhet som en vacker modern teknikhandtork som de använder ..

Jo sanningen är ingen av dessa saker alls, men antar att du skulle argumentera för att ha sådant blått LED-ljus ger lite funkiness till torktumlare, svaret är enkelt. Det blå ljuset är där för att visa oss rätt läge för torkzon , rätt plats att gnugga och rengöra våra fuktiga händer ihop.

Det är vanligt att vet att det bästa stället att torka händerna ligger under luftuttaget på en snabb jethandtork, men bara om någon som är liten oklart, leder det blå leddet till dig där.

Skulle det vara bättre att byta sådant blått LED-ljus i funktionellt UV-steriliserande ljus, vilket kan hjälpa oss att minska risken för korsinfektion under torkhänder? ORYTH blade jet handtorkare modell th-8204, th-9922h och th-9966h har en sådan funktion, det kan fungera mycket effektivt för att döda bakterier i närheten av våra händer,

Föredrar du upplyst blått LED-ljus eller UV-steriliseringsblått ljus? Välkommen att kommunicera med oss på email orythcom@hotmail.com