Hem > Kunskap > Innehåll

Det finns många typer av tvålutdelare, hur väljer jag?

May 14, 2020

En tvålutmatare är ett objekt nära människor' s hjärtan, och det är också en måste-ha produkt för badrummet. Tack vare sin geniala design, bekvämlighet och hygien och ett brett spektrum av användningar har det gradvis gillats av alla, vilket gör att denna produkt går till familjen.

Tvålutdelare, även kända som tvålutdelare och tvålutdelare, kännetecknas av automatisk och kvantitativ vätskeextraktion. Det är designat av en smart vätskeavlopp, så att människor lätt kan använda tvål utan att klämma för hand. Undvik kontakt, mycket bekvämt och hygieniskt! I modern tid används tvålutdelare allmänt på offentliga platser, till exempel köpcentra, flygplatser, stationer, sjukhus, avancerade kontorsbyggnader etc.

Det finns många typer av tvålutdelare, hur väljer du dem?

Valet av tvålutmatare kan startas från följande tre aspekter

1. Materialstil

Materialen i denna tvålutmatare är vanligtvis rostfritt stål och plast. Rostfritt stål är vackert och hållbart, men det är inte lätt att se hur mycket tvål som används. Plastens färg är ljus, ljus, trendig och priset är högt. Det rekommenderas att använda plast som tvålutdelare hemma.

Om du väljer att placera en tvålutmatare behöver du inte ta hänsyn till installationsproblemet och ange det på ett bekvämt ställe. Det är vanligtvis bredvid kranen i diskbänken.

Om det är en tvålvätsketillförsel av tvättställ måste den installeras professionellt, eftersom utloppsläget bortsett från utloppet bör vara väl utformat. Om det är en väggmonterad tvålutmatare, även om den måste installeras, kan den göras manuellt, var bara uppmärksam på installationsmetoden.

Välj en lämplig installationsplats, tvålenheten som hänger på väggen är bekväm att använda, installera inte för långt från tvättstället. Rätt position är 30 cm till vänster eller höger om diskbänken. Om du hänger handduken på tvättstället kan du flytta tvålutmataren längre bort från båda sidorna för att undvika överbelopp.

För det andra, eftersom det är fixerat med skruvar, kommer det att borra hål i väggen. Efter val av plats bör hålets placering bestämmas för att undvika överdriven skador på väggen. För att stärka fixeringseffekten bör en gummiplugg installeras vid montering av skruven, vilket kan skydda vägghålet från påverkan av slagg och inte längre expandera.

Om en automatisk tvålutmatare är installerad, kontrollera om motorkabeln och sensorhuvudkabeln är väl anslutna och monterade ordentligt efter installationen. Strömkontakten bör baseras på vattenkällan för att förhindra en säkerhetsolycka.

2. Arbetsprincip

Det finns två typer av tvålutdelare: automatiska tvålutdelare och manuella tvålutfackare. Den automatiska tvålutmataren kallas också en induktions tvålutmatare. Den använder infraröd teknik. När man närmar sig människokroppen pressar vätskeutloppet automatiskt ut en viss mängd tvål. Denna tvålutmatare är relativt dyr och används ofta på offentliga platser eftersom den ser mer avancerad ut och graderad. En manuell tvålutmatare är en enhet som leder tvålvätska genom en knapp. Dess design har ingen elektricitet, och manuell styrning av vätskeeffekten är mer lämpad för hemmabruk.

3. Installationsmetod

Från installationsmetoden finns det tre typer: placeringstyp, väggmonterad typ och sjunktyp. Placeringstypen för tvålvätsketillförsel kan placeras direkt på tvättstället utan installation och lätt att flytta. Den väggmonterade typen fixerar tvålutmataren på väggen, vilket förstör väggen under installationen och sparar utrymme. Tvålvätsketillförseln av tvättställ är en kombination av en diskbänk och en tvålvätsketillförsel. Den har en komplicerad installation och en stark övergripande design.