Hem > Kunskap > Innehåll

Sanningen om elektriska handtorkar

Feb 27, 2020

Du har förmodligen sett tecken under elektriska handtorkar som tackar dig för att du använde dem och räddade träden. Det är vad många företag och hem bör undersöka. De bör hitta sätt att bli av med pappershanddukar och införa handtorkar i badrummen. Om du vill kan du också ignorera papperet och torktumlarna och torka istället händerna på byxorna efter att du har tvättat dem, men många skulle inte tycka om att gå runt i fuktiga kläder. Du föredrar handtork, och sedan har du valt det grönare alternativet. Elektriska handtorkar förhindrar avskogning och de använder faktiskt mycket mindre energi när du överväger allt.

De kan kosta lite att installera från början, men när du tittar på bekvämligheten hos dem och hur du gör din bit för att rädda planeten kommer det att vara värt priset. Att ha en våt handduk som hänger i badrummet är inte trevligt för besökarna, inte heller för dig och din familj, och det bästa du kan göra åt det är att ersätta den med en handtork. Pappershanddukar fungerar också, men det är slöseri att bara torka händerna på och sedan kasta bort. Tänk på det; träd skärs bara så att du kan torka händerna på papper? Det är inte vettigt att göra detta.

Att ha varm luft för att torka händerna är mycket trevligare och dessa torktumlare har också hög effektivitet så att de arbetar snabbt och en torktumlare kommer att hålla dig länge. Du behöver inte oroa dig för att spendera pengar på det för att få det installerat, bara för att upptäcka att sex månader längre ner slutar det att fungera. Detta kommer inte att hända om du köper en bra torktumlare, det kommer säkert att hålla dig några goda år. Många tycker att dessa torktumlare inte är effektiva eftersom de använder energi, men de används bara i högst tjugo sekunder åt gången och de används inte ständigt.

Elektriska handtorkar finns oftast på hotell, kontor, restaurangbadrum, gallerior och konferensplatser, men det bör inte finnas något som hindrar dig från att ha en torktumlare i dina badrum hemma. Tro det eller ej, torktumlaren övertygar också barnen (om du har små barn) att tvätta händerna ofta, för då får de använda handtork. För att följa med denna torktumlare bör du ha en tvålutdelare fast vid väggen om du vill utöva verklig hygien. Det är bra att lära barnen från de är små, hur viktigt det är för dem att tvätta händerna regelbundet.

När du vill installera elektriska handtorkar har du ett stort urval att välja mellan. De varierar i märke, färg, storlek, pris och installation så att du måste titta igenom vad som är tillgängligt för att du ska kunna fatta ett beslut om vilken som är bäst för dig att använda i ditt hem eller på ditt kontor.