Hem > Kunskap > Innehåll

Valet av tvålutmatare

Nov 14, 2019

Valet av tvålutmatare kan göras från följande tre aspekter

1. Arbetsprincip

Det finns två typer av tvålutdelare: automatiska tvålutmatare och manuella tvålutmatare. Automatisk tvål dispenser, även känd som induktions tvål dispenser, den använder infraröd teknik, när induktionen till människokroppen stängs, kommer vätskeutlopp automatiskt extrudera en viss mängd tvål. Den här typen av tvålutmatare är dyrare och används vanligtvis på offentliga platser eftersom den kommer att vara mer avancerad och stilren. Manuell tvålutmatare är en enhet som kan ta flytande tvål genom att trycka på knappen. Dess design behöver inte el, så den är mer lämpad för familjens användning.

2. Installationsmetod

Det är sätta typ, vägg att hänga typ och cistern typ på installationen sätt 3 slag, sätta typ till tvål vätska redskap att läggas direkt på tvätta ens händer scenen kan, behöver inte installation, flytta bekvämt. Väggmonterad typ är att fixera tvålutmataren på väggen genom skruvar, vilket kan skada väggen vid installationen, men sparar utrymme. Tvålbehållare av diskbänk är en kombination av diskbänk och tvålutmatare, installationen är komplex, den övergripande designen är stark.

3. Material och stil

Materialet som ger tvålvätskeredskap har rostfritt stål och plast vanligtvis två slag, rostfritt stål är vackert och enkelt, robust och hållbart, men obekvämt ser mängden tvålvätska. Färgen på plast är ljus, ljus och modern, kostnadseffekten är högre. Plastsåpdispensrar rekommenderas för hushållsbruk.