Hem > Kunskap > Innehåll

Sink såp dispenser hur man använder

Dec 03, 2016

Sinksåp dispensrar använder metod ett

Inte alla kan installera tvättställspapparna, bara sänk med tvålhål kan installeras. Före installationen måste du välja justering av tvålpappershål, så att du kan justera tvättställets såpedispenserhål, så att du kan rotera i rattriktningen moturs. Installation kan testas efter att tvättstället har använts ordentligt.

Tvål såp dispenser använd metod två

Om tomgång har en tid sjunka SOAP vätskeanordning i kondensation någon SOAP vätska, om SOAP vätska med volym mindre ord med varmt vatten rörd burk, kan sådan göra SOAP flytande återställning i vätska, om ovanstående metod inte genomförbart, på kondensation av SOAP vätska avlägsnas, tillsätts igen varmt vatten, gånger med SOAP vätskeanordning tills varmt vatten från SOAP vätskeanordning i mitten av torr, så kan rengöra hela SOAP vätskeanordningen. Observera att flytande tvål i damm och orenheter kan släcka vätskeutloppet, om du märker att flaskan av flytande tvål har gått dålig, ska du ersätta SOAP-dispensern . Om SOAP är för tjock kan det orsaka att SOAP-dispensern inte är flytande, för att späda SOAP-produkten som du kan använda. Lägg lite vatten och rör om.

När SOAP används för första gången, för att ansluta luften ur vattnet, lägg sedan till flytande tvål. När du använder produkten för första gången i flaskan, och det kan finnas lite vatten i pumphuvudet, är det här inte ett problem med produktens kvalitet, men efterlämnas av produkter som tillverkats före testningen.

5 gallon tvål dispenser

5-stjärnig mini flytande tvål dispenser

6 tums soppdispenser

6 tvål dispenser

6 sputpumpsåpedispenser