Hem > Kunskap > Innehåll

Försiktighetsåtgärder vid val av handtork

Apr 29, 2020

När du väljer en handtork, bör du också vara uppmärksam på vilken typ av motor handtorken använder. Det finns många typer av motorer för handtorkar, inklusive kondensator asynkrona motorer, skuggade polmotorer, serien glada motorer, DC-motorer och permanenta magnetmotorer. Handtorkar som drivs av kapacitiva asynkrona motorer, skuggade polmotorer och DC-motorer har fördelarna med lågt brus. Nackdelarna är långsam handtorkning och hög strömförbrukning, medan handtorkar som drivs av seriemotorer och permanenta magnetmotorer har stor luftvolym och torr Fördelarna med snabb hand- och låg strömförbrukning, den senaste permanenta magnetborrfria DC-motorn kombinerar ovanstående funktioner, lågt brus och stor luftvolym, och har blivit det bästa valet för handtorkar.

1. Handtorkar med snabbtorkande hastighet, miljöskydd och energibesparande är huvudsakligen vindbaserade och värmeassisterade handtorkar. Denna handtork kännetecknas av hög vindhastighet, som snabbt blåser av vattnet på handen, och värmefunktionen är bara att upprätthålla komforten i handen. Vinden är vanligtvis mellan 35-40 grader. Vid torkning av händerna snabbt, kommer det inte att finnas någon brännande känsla.

2. Handtorkens huvudparametrar:

1. Skalet och materialet i skalet bestämmer inte bara handtorkens utseende, utan det okvalificerade materialet kan bli en brandrisk. Det bättre skalet av handtorkaren använder vanligtvis ABS flamskyddsmedel plast, metall sprayfärg, och teknisk plast.

2. Vikten skall huvudsakligen beakta om installationsplatsen och materialen har tillräcklig kapacitet för att bära handtorkens vikt. Till exempel kan vikten av betong tegelväggen ignoreras, så länge installationsmetoden är lämplig, är detta inte ett problem, men om det är en färg Stålplåt och andra material bör överväga problemet med bärande kapacitet, men vissa tillverkare ger konsoler för att lösa sådana problem.

3. Färg, färg är främst en fråga om personlig preferens och den övergripande miljön. Det finns också en handtork för livsmedelsfabrik, läkemedelsfabrik, etc., som väljer den primära färgen på materialet så mycket som möjligt, eftersom den målade handtork kan vara flyktiga, vilket kommer att påverka mat eller medicin Security

4. Startmetod, vanligtvis manuell eller infraröd induktion. Nu präglas den nya start-up-fotoelektriska typen av snabb starthastighet och påverkas inte lätt av miljön. Till exempel kan starkt ljus orsaka att den infraröda handtorken roterar kontinuerligt eller startar sig själv, Den fotoelektriska startas genom att blockera mängden inkommande ljus, vilket förhindrar problemet med infraröd handtork, och inte heller vidrör handtorken med handen, vilket förhindrar korsinfektion

5. Induktionsposition kan väljas efter dina behov

6. Arbetssättet, välj på väggen eller på stativet efter dina behov

7. Arbetsbuller, oftast ju mindre desto bättre

8. Torktid, ju kortare desto bättre

9. Standby-ström, desto bättre justering

10. Lufttemperaturen beror på dina behov och vilken typ av handtork du väljer. Vanligtvis är det bättre att välja en långsiktig operation utan att bränna.

3. Förslag till upphandling:

När du köper en handtork, inte bara titta på priset på handtork. Även om vissa handtorkar är mycket billiga, är de svåra att kontrollera strömförbrukningen. Därför är det nödvändigt att köpa produkter med låg energiförbrukning så mycket som möjligt. Egenskaperna hos låg energiförbrukning är kort handtorkningstid och relativt låg effekt. Du kan beräkna det ensam, energiförbrukning = effekt * tid. Det finns också försöka se själva produkten och köpa den efter att ha provat den. Nu många små handtork tillverkare använder handtorkar gjorda av sämre material. Höljet deformeras efter kontinuerlig användning under lång tid, vilket har allvarliga brandrisker.