Hem > Kunskap > Innehåll

Underhållsmetod för tvålutmatare som används

Apr 16, 2020

1. Om den lämnas inaktiv under en tid kan lite tvålvätska kondenseras. Om mängden tvålvätska är liten och rörs om med varmt vatten, kan detta återställa tvålvätskan till vätska. Om ovanstående metod inte är genomförbar är det Ta bort den kondenserade tvålvätskan och delta sedan i varmt vatten, använd upprepade gånger tvålutmataren tills det varma vattnet dräneras från tvålutmataren så att du kan rengöra hela tvålutmataren.

2. Var uppmärksam på tvålens flytande damm och föroreningar i tvålutmataren som blockerar vätskeutloppet. Om du märker att tvålvätskan i innerflaskan har förvandlats, ändra tvålvätskan.

3. Om tvålvätskan är för tjock kommer inte tvålutmataren att släppas ut. För att koncentrera tvålvätskan kan den användas genom omrörning i lite vatten.

4. I den första applikationen ska du först delta i det klara vattnet för att tömma vakuumet utanför. När du deltar i tvålvätskan kan innerflaskan och pumphuvudet innehålla lite rent vatten när du använder produkten för första gången. Detta är inte produktens kvalitet och prestanda. Det återstår när varorna testas innan de lämnar fabriken.

1. Kroppen är tillverkad av ABS-formsprutning av plast, innovativ och lyxig design, vacker och tillämplig; med stöldskyddsinställning för att undvika artificiellt skräpinfarkt och onödiga skador;

2. Obs! Den här produktlänken är priset för 400 ML tvål dispenser;

3. Den enkla strukturen kommer snabbt att monteras, demonteras och rengöras. Vätskeutloppet exporteras med ett speciellt material silikonrör och ingen fjäderinstallation. Det rostar aldrig. Kroppen är tillverkad av exporterad ABS-teknikplast, som är hållbar och solid. Återfyllningsbar innerflaska eller engångsflaska för engångsbruk, lämplig för olika tvålvätskor, som duschgel, hårvård, etc.

4. Väggmonterad design, enheten är enkel och enkel att använda, speciellt lämplig för familjer, hotell, stjärnhotell, cateringbranschen, underhållningsplatser, kontorsbyggnader, offentliga platser, enheter, sjukhus, etc. uppmärksamma ren och miljöskydd ;