Hem > Kunskap > Innehåll

Huvudparametrar och kvalitetsbedömningsmetod för torktumlare

May 08, 2020

Torktumlaren kan användas i livsmedelsindustrin, läkemedelsföretag, hotell osv. Torken är automatisk och kräver inte manuell drift. Om du behöver använda torktumlaren, lägg bara handen under torken, vilket är mycket bekvämt att använda. Handtorkar är mycket vanliga i det dagliga livet och ger också mycket bekvämlighet för alla' s liv. Så de viktigaste parametrarna för torktumlaren och metoden för kvalitetsbedömning kommer att utarbeta:

Torkens huvudparametrar är vindens skal, vikt, färg och temperatur. När du väljer torktumlare måste du vara uppmärksam på dessa huvudparametrar, eftersom dessa huvudparametrar och kvaliteten på torken motsvarar varandra. Den viktigaste frågan när du använder en handtork är komfort. Temperaturen under användning ska vara en temperatur som alla känner sig bekväma med. Om du känner att vindtemperaturen är för hög efter att ha använt den under en viss tid kan det vara problem med handtork. Skicka in tid för reparation. Dessutom, när du köper, måste du prova och känna det själv. Vissa människor är mycket känsliga för värme, så om vindtemperaturen inte är lämplig, köp inte' t köpa den här torktumlaren.

Andra parametrar för torkar är skal och vikt. Det yttre skalet på torktumlaren är av bästa kvalitet på metallmaterial eftersom formen på metallmaterialet är stark och inte ömtålig. Om det är en handtork för hushållen, var uppmärksam på den köpta handtorkens kraft och ljudnivån under användning. Ju mindre brus, desto bättre prestanda. Handtork med låg brusprestanda är bättre. Sådan. Det finns också vikten på handtork. Om den köpta handtorkaren är för tung och väggmonterad kan den orsaka en olycka när den används eftersom vikten är för stor och väggen' s bärbärande kapacitet är inte stark.