Hem > Kunskap > Innehåll

Huvudfunktioner i exklusiviteten hos automatisk skumtvålare

Mar 18, 2020

Den automatiska skumtvålen är en anordning för att automatiskt ge tvålvätska genom induktion av människokroppen. Genom elektronisk kretsförstärkning och jämförelse är en omkopplingssignal en utgång för att driva en likströmsmotor för att driva retardationsmekanismen.

Huvudfunktionerna i exklusiviteten hos automatiska skumtvålare:

Intelligens: mikrodatorkontroll, intelligent automatisk vätskeavgivning.

Exklusivitet:

① Låg energiförbrukning, justerbart avkänningsavstånd (exklusivt) och justerbar vätskeeffekt.

② Unik vätsketillförselstruktur, den ultimikro energibesparande motorn är kraftfull och vätskeavladdningen är absolut fixerad (exklusiv) varje gång.

Circuit Kretskortet har en unik vattentät design (exklusiv) för att anpassa sig till fuktiga miljöer.

Hållbarhet: 560 000 gånger

4. Mångfald: väggmonterad rostfritt stål induktionssåpdispenser (slag- och korrosionsbeständigt importerat rostfritt stålmaterial, inte rädd för slitage) Flytande dispenser (ABS-anti-åldrande, antibakteriellt och flamskyddande material, eliminerar behovet av att sticka och tvätta), väggmonterad laddningsbar induktionssåpdispenser (det nickelmetallhydridbatteri som är utrustat med maskinen kan laddas upprepade gånger 7000 gånger), stort -kapacitet infraröd induktion tvål dispenser (1300 ml kapacitet kan användas 1550 gånger med en minsta effekt på 0,8 ml, vilket är det första valet för att stödja tillfället för vuxenflöde)

5. Säkerhet: Den övre låsanordningen kan effektivt förhindra icke-arbetare från att slå på maskinen.

Mångsidighet: Lämplig för olika vätsketvätt- och desinficeringsartiklar.

Omfattande: används ofta i stjärnklassade hotell, klubbar, pensionat, restauranger, 5A-kontorsbyggnader och andra avancerade offentliga platser

Garanti: Produktgarantiperioden är 36 månader (den högsta i branschen); kvalitetsproblem inom 30 dagar (bekräftas av den tekniska avdelningen) kan ersättas gratis; kvalitetsproblem inom 12 månader efter gratis garanti.