Hem > Kunskap > Innehåll

Håll dina händer torra i vilken storlek som helst

Feb 16, 2017

För de flesta, är det med ett offentligt badrum en no-brainer. Du går in, gör din verksamhet och tvätta och torka sedan dina händer och lämna. Vi tycker inte att det är en svår uppgift för det mesta. Men inte alla har möjlighet att bara gå in och gå ut enkelt. Vissa människor måste tänka på badrummets tillgänglighetsegenskaper eller höjdbegränsningar som kan göra uppgiften lite svårare.

En formgivare har tänkt på de svårigheter som vissa människor har när de står inför tvätt och sedan behöver torka sina händer. Hyunsu Park, en industriell designer frånhas, presenterar en idé som kan göra uppgiften att torka händerna universellt enkelt. Universal Hand Dryer är svaret.

Det sätt som torken fungerar är att den har både uppläget och nedläget. Mindre människor, barn och rullstolar kan använda nedläget medan andra kan använda uppläget. Torktumret upptäcker var människans hand är placerad och släpper ut luften för att torka dem. Vilken briljant idé som passar alla människors behov - elegant också!

universal_hand_dryer2


universal_hand_dryer4