Hem > Kunskap > Innehåll

Hur installerar och använder du tvålen?

Apr 07, 2020

Livet är något vi alla måste lära oss, så länge vi lär oss att leva, kan vi göra mer i samhället. Köket ger oss mycket mat i vår familj, så alla har mycket uppmärksamhet på byggandet av köket. Så för att ta alla in i våra liv, låt mig introducera kunskapen om tvålen för diskbänken

Disken tvål dispenser är också känd som tvål tvål dispenser. Den vanliga tvålvätskeflaskan fixerad under bänkskivan och nu installerad under bänkskivan används för att hydrauliskt samla tvålen i tvålvätskeflaskan. Tryckknappen på vätskeutmatningsmekanismen som används för körning är lämplig för människor.

Tvålutrustning för tvättställ och tvålutmatningsapparat och applikation

Innan du stoppar enheten för tvålen för tvålens tvål, är det nödvändigt att förstå att inte alla sänkor kan utrustas med en tvålmedelsdispenser, så länge diskbänken med en tvålutmatningshål är tillräcklig för enheten. Innan du väljer en enhet, välj den matchande modellen för tvålutdelaren för tvålen och tvålenheten. Under installationen behöver du bara rikta in tvålen för tvålens tvål med hålet på tvålutmataren, beroende på stabiliteten medurs eller moturs.

Tvåltvålen är meningen och förutsättningen för den så kallade livskvaliteten. Dess användning är också mycket vanligt, men den används främst i high-end-stjärniga hotell, restauranger, hotell, hem, offentliga platser, avancerade kontorsbyggnader, storskaliga underhållningsklubbar, heta vårresorter, stora banketthallar, flygplats väntar hallar, banker, förskolor och andra avancerade platser, sidenfärg och rostfritt stål vitt, avancerade klubbar använder vanligtvis rostfritt stålvitt; enligt funktionen kan den delas in i två typer av tvålutdelare för lås- och icke-lås diskbänk, varav ett lämpligt hotell utan lås, om du vill undvika kostnaden för tvålvätska kan du använda ett lås; samtidigt kan tvålmedelsvattnet även klassificeras enligt specifikationens storlek. Hotell, familjer etc. borde sluta köpa i enlighet med deras olika behov.