Hem > Kunskap > Innehåll

Hur väljer jag rätt handtork?

May 13, 2020

Handtorkar kan också kallas handtorkar, och tillämpningsområdet är särskilt stort, såsom livsmedel, läkemedelsfabriker, hotell, parker och andra offentliga platser. Den tillhör den rent automatiska typen och kräver ingen manuell omkopplare. När vi behöver det behöver vi bara lägga händerna vid utgången, vilket är mycket bekvämt. Handtorkar är särskilt vanliga i livet och ger oss också bekvämlighet. Vilka är parametrarna när du väljer en handtork?

Handtorkens huvudparametrar är vindens yttre skal, vikt, färg och temperatur. När du väljer en handtork, måste du vara uppmärksam på dessa huvudparametrar, eftersom huvudparametrarna och kvaliteten på handtorken är en-till-en-korrespondens. Den viktigaste frågan när du använder en handtork är komfort. Temperaturen under användning passar alla som känner sig bekväma. Om du känner att lufttemperaturen är för hög efter att ha använt den under en tid kan det vara problem med handtork. Skicka in tid. Dessutom, när du köper, bör du prova det själv och känna det själv. Vissa människor är mycket känsliga för värme, så om du tror att vindtemperaturen inte är lämplig, köp inte den här handtorkaren.

Det finns andra parametrar, såsom höljesmaterialet, utrustningens vikt, etc. Handtorkens skal ska vara tillverkad av metall av bästa kvalitet eftersom metallmaterialets form är stark och inte lätt att bryta . Om det är en handtork för hushållen, bör du vara uppmärksam på kraften hos den köpta handtorkaren och ljudnivån som används. Ju lägre ljudet är, desto bättre är handtorkens lågbrusprestanda. Om ljudet är högt är det bäst att inte köpa den här typen av telefon. Det finns också vikten på mobiltelefontorn. Om den köpta mobiltelefonen är för tung kan den också hängas på väggen. Vid användning kan mobiltelefonens vikt inte vara stark på grund av den överdrivna vikten och en olycka kan inträffa.