Hem > Kunskap > Innehåll

Hur man väljer en handtork?

Jul 10, 2018

Köp handtorkhandboken:

Inte bara titta på priset på handtorken när du köper en höghastighetshandtork med automatisk avkänning. Vissa handtorkar är billiga på egen hand, men strömförbrukningen är svår att kontrollera. Försök så mycket som möjligt innan du köper, och många små handtorkstillverkare använder material av låg kvalitet för att göra handtorkar. Skaldeformation uppstår efter kontinuerlig användning under lång tid , det finns allvarliga brandrisker.

1, skal, skalmaterial bestämmer inte bara utseendet på handtorkar , okvalificerade material kan bli brandfara, bra handtork, skal brukar anta rostfritt stål, rostfritt stål sprayfärg, plastplastik (abs).

2. Vikt: Att överväga huruvida installationspositionen och materialet har tillräcklig förmåga att bära vikten av den automatiska handtorken, till exempel: Betongblocket kan i allmänhet inte överväga viktproblemet, men om det är färgstålplattan, material som gipsskivor kommer att överväga bärkapaciteten, choi stål lyssnar vanligen på choi-ståltillverkare eller tillverkare av handtorkar för att tillhandahålla testdata för referens.

Automatic hand dryers

3. Startprincip: Manuell tidsbrytare, infraröd induktion och optisk blockering induktion. De senare två är induktionslägen utan kontakt.

4. Installationsmetod: Fästeinstallation, väggmonterad installation och direkt placerad på skrivbordet kan användas.

5. Arbetsbrus: Ju mindre desto bättre under förhållanden som kan möta den torra handhastigheten.

6. Driftseffekt: Under förhållanden som kan möta den torra handhastigheten och hålla dig bekväm, desto lägre är det bättre.

7. Torra händer: Ju kortare desto bättre, helst inom 10 sekunder (ungefär samma gång som du använder toalettpapper).

8. Standbyström: Ju mindre desto bättre.

9. Lufttemperatur: Det är vanligtvis lämpligt att välja en handtork med lufttemperaturen mellan 35 grader och 45 grader celsius.