Hem > Kunskap > Innehåll

Hur man köper tvålutdelare i rostfritt stål?

Apr 21, 2020

Det finns många typer av tvålutdelare. Det kan delas upp i automatisk tvålutmatare i rostfritt stål, manuell tvålutmatare i rostfritt stål, induktionssåpdispenser av rostfritt stål. Till exempel är hotellets' s tvålutmatare bäst att välja rostfritt stål eller automatisk eller rostfritt stål induktionstyp, vilket är mer bekvämt för ägaren, och visar också den höga nivån på olika platser.

Tvålutdelare kan delas upp i tvålaggregat med tvålhuvud, tvålbehandlare med tvålhuvud och tvålbehörare med tre huvud enligt stil. Det finns färre människor i vanliga hotellrum, och tvålbehörare med en huvud eller tvål med tvålhuvud finns tillgängliga. Badrummet på hotellet är en tvålutdelare med två eller tre huvuden, vilket är mer lämpat för hotellets teoretiska situation.

När det gäller funktion kan tvålutdelaren i rostfritt stål delas upp i två funktioner: låst och olåst. Tvål dispenser för hotellrum är ett låsfritt val som är mer lämpligt. Hotellets badrum kan väljas så att det låses för att förhindra konsumtion av tvålvätska. Specifikationerna för tvålutdelaren för rostfritt stål. Storleken på tvålutmataren i rostfritt stål bestämmer kapaciteten på tvålvätskan som kan lagras. Detta kan väljas i enlighet med hotellets teoretiska behov.

Med förbättringen av tekniken för tvålutdelare, kan den rimliga kapacitetsutformningen av tvålutdelare på marknaden göra att tvålutdelarna användes rimligt inom hållbarhetstiden. När du använder tvålutmataren för första gången ska du först delta i det klara vattnet för att ta bort vakuumet inuti. Förutom tvålvätskan kan innerflaskan och pumphuvudet innehålla lite rent vatten när du använder tvålutmataren för första gången. Det antas att konsumenten har denna prestation vid tidpunkten för den första applikationen eftersom detta inte är produktens kvalitetsresultat utan resterna från inspektionen innan produkten lämnar fabriken. Eftersom tillverkaren måste testa varorna innan de lämnar fabriken, måste de godkänna fabriken.

Förutsatt att tvålvätskan i tvålutmataren är för tjock, kan tvålutmataren kanske inte släppas ut, så för att späda ut tvålvätskan kan du delta i lite vatten som rör om i tvålflaskan i tvålbehållaren. Flytande. Idag är användningen av tvålutdelare väsentlig. Anställda måste tvätta händerna innan kontakt med mat. Den vanliga praxisen är att tvätta händerna med tvål. Efter upprepad användning av flera personer kommer tvålen att förorenas av bakterier, vilket är lätt att bilda. Den andra korsinfektionen mellan anställda, detta traditionella sätt att tvätta händerna överensstämmer inte längre med de nya reglerna för livsmedelskonsumtion Sanitets- och desinficeringssekvensen för händerna och automatisk desinfektion, vilket innebär att den kontaktfria handtvättmetoden kommer att vara riktningen för rengöring och utfoldning av handen.

Tvådispensorn i rostfritt stål använder en energibesparande pump, som är helt åtskild från installationen och driften av maskinen, för att undvika korrosion av maskinanordningen med tvål. Den automatiska tvålutmataren i rostfritt stål använder trådteckning av rostfritt stål som skalet. För att säkerställa kvaliteten på tvålutdelaren i rostfritt stål, försök att köpa originella autentiska produkter.