Hem > Kunskap > Innehåll

Handtork fungerar så här

May 15, 2020

Handtork är ett vanligt hushållsverktyg som vanligtvis installeras i badrummet för enkel användning. Användningsområdet är ganska stort och kan användas på restauranger, sjukhus, offentliga platser etc. Här är en kort introduktion till handtorkens princip.

arbetsprincip:

1. Det finns inget värmesystem.

Lämplig för platser med höga temperaturkrav och ofta användning av handtorkar, till exempel snabbfrysta grönsaker, snabbfrysta dumplings förpackningsverkstad

2. PTC-uppvärmning

PTC-termistoruppvärmning, eftersom med förändringen av omgivningstemperaturen förändras också kraften hos PTC-uppvärmningen. På vintern ökar PTC: s läkande kraft, och temperaturökningen av den varma luften som blåses av handtorken ökar också, vilket sparar energi och skyddar miljön.

PTC har egenskaperna för god temperaturstabilitet men har också vissa nackdelar, det vill säga att temperaturen på tråden inte stiger snabbt.

3. Uppvärmning med elektrisk tråd

Höghastighetshandtorken styrs av en elektrisk värmetråd och en CPU-temperatursensor, vilket inser effekten av den snabba och konstant stigningen av vindtemperaturen. Även vid vindhastigheter upp till 100 meter / sekund kan den torra mobiltelefonen fortsätta att blåsa ut den varma vinden.

I allmänhet har den torra mobiltelefonen som kompletteras med vinduppvärmning mer buller, medan den torra mobiltelefonen har mindre buller, och företag kan välja utifrån deras faktiska situation.