Hem > Kunskap > Innehåll

Handtork Val av guide

Jan 07, 2020

När du köper automatisk avkänning av handtorkar med hög hastighet, titta inte bara på priset på handtorkarna. Även om vissa handtorkar är mycket billiga, är det svårt att kontrollera strömförbrukningen genom att använda el som en tiger; eller prestandan är inte särskilt bekväm. Det är bättre att köpa en god tid eller energi. Försök att köpa efter att ha provat. Många små mobiltelefontillverkare använder mobiltelefoner tillverkade av sämre material. Efter kontinuerlig användning under lång tid deformeras höljet och det finns en allvarlig brandrisk. Livsmedelsproduktionsföretag bör bestämma vilken typ av mobiltelefon de ska köpa efter sina behov och miljön. på grund av ett stort antal människor i livsmedelsförädlingsanläggningen, får de inte vänta i rad med händerna innan de kommer in i renrummet, så höghastighets mobiltelefoner är det bästa valet.

1. Hölje: Husets material bestämmer inte bara mobiltelefonens utseende, utan okvalificerade material kan också bli brandrisk. Det bättre mobiltelefonhuset använder vanligtvis rostfritt stål, sprayfärg av rostfritt stål, engineering plast (ABS).

Det rekommenderas att livsmedelsindustrin väljer färgen på 304 rostfritt stål eller ABS-plastplast.

2. Vikt: Om det är nödvändigt att överväga om installationsplatsen och materialet har tillräcklig kapacitet för att bära vikten av den automatiska handtorkaren, till exempel, kan betong tegelväggen i allmänhet inte överväga viktproblemet, men om det är en färgstålplatta, gipsskivor och andra material, det måste ta hänsyn till belastningen. För kapacitetsproblem måste färgstålplattor vanligtvis följa yttrandena från tillverkare av färgstålplattor, eller mobiltelefontillverkarna tillhandahåller referens till testdata.

3. Färg: Färgen på mobiltelefonen är relativt rik. Vanligtvis är vitt och rostfritt stål de bästa valen för livsmedelsfabriker. Om miljöfaktorer måste beaktas är färg i rostfritt stål också ett bra val.

4. Startprincip: manuell tidgivningsbrytare, infraröd sensor, ljusblocksensor. De senare två är icke-kontaktinduktionsmetoder. Det rekommenderas att livsmedelsfabriker använder torra mobiltelefoner enligt de två senare två startmetoderna, vilket effektivt kan undvika korsinfektion.

5. Installationsmetod: fästeinstallation, väggmonterad installation och direkt användning på skrivbordet

a) Kan användas på två sätt: konsolmontering och väggmontering

Generellt är monteringsmetoden för konsol det andra valet när väggen inte kan uppfylla installationsvillkoren. Dessutom används den under de hårda och unika kraven för väggens renhet. Fästet har egenskaperna för flexibel rörelse och bekväm användning.

b) I de flesta fall rekommenderas det att installeras på väggen, vilket är stabilt och hållbart.

c) Handtork direkt placerad på skrivbordet har sådana egenskaper. Det placeras på skrivbordet för enkel hantering och kan placeras i läget där det används (DH2630T, HS-8515C och andra handtorkar kan användas på detta sätt)

6. Arbetsbuller: Ju mindre desto bättre, under förutsättning att torrhandhastigheten kan vara nöjd.

7, körkraft: under förhållanden som kan möta hastigheten på torra händer och upprätthålla komfort, desto lägre desto bättre.

8. Torktid: Ju kortare desto bättre, helst inom 10 sekunder (i princip samma tid som med en pappershandduk).

9, standbyström: desto mindre desto bättre.

10, vindtemperatur: välj vanligtvis en torr mobiltelefon med en lindningstemperatur mellan 35 grader och 45 grader, det är inte slöseri med elektricitet, och det finns ingen obehaglig känsla