Hem > Kunskap > Innehåll

handtork recensioner

May 24, 2017

Moderna handtorkare är avancerade och idealiska hushållsapparater som installeras i badrummet för daglig användning, det har olika versioner - manuell handtork och handhållen automatisk handtorkare, idag brukar människor mycket mer använda den i restaurang, vetenskapligt institut, sjukhus , nöjesplatser och hem.

Efter tvätten sätter vi våra händer under luftuttaget på handtorken, automatisk handtork kommer att blåsa bekväm kall eller varm luft, avlägsna fukt och torka händerna mycket snabbt, när vi tar tillbaka händerna, utan att avkänna av handtorken, handtorken kommer att stängas av automatiskt, det är bättre än att använda handduk eftersom automatisk handtorkar undviker bakteriell korsinfektion.

Elektriska handtorkar har stora fördelar för livsmedelsindustrin, det medför rengöring, hygien, säkerhet, inga föroreningar

Handtorkar är populära i branschen på grund av deras fördel i kostnadsbesparingar. Enligt undersökningen från tillverkaren av handtorken kan handtorken kosta så mycket som 99,5%, elektriska handtorkar behöver sällan underhåll jämfört med pappershanddukar som behöver byta handduk varje dag. Den extra fördelen är borttagning av avfallspapper.