Hem > Kunskap > Innehåll

Handtorkar Buller

Jun 07, 2017

Varför gör några handtorkar så mycket brus? Vissa andra är i lägre decibel nivå? Allt detta är viktigt för motor som används i maskinen.

Vi vet att det finns många olika motorer på marknaden, kondensator - stjärnmotor, skuggpolemotor, seriemotor, likströmsmotor, permanentmagnetmotor.

Kondensator - stjärnmotor, skuggad polig motor och likströmsmotor har det relaterade lägre ljudet, men jämfört med seriemotor och permanentmagnetmotor är ljudet högre.

Vissa tillverkare använder en leksaksmotor av dålig kvalitet i handtorkarna, så att de efter att ha letat efter fördelarna, under montering, äntligen kommer ut med en hög decibelhandtork och mycket kort livslängd.

Vanligtvis är konventionella handtorkar värmebeständiga, blåser liten volym vind för att få den lägre ljudnivån, men kortslutningen kommer givetvis - kosta för mycket tid för att torka dina händer.

De senaste tekniken handtorkare torkar i huvudsak våra händer med stor volym luftflöde, vanligtvis vindhastighet över 90 m / s, värmen är bara en hjälp för att hålla känslan i komfort under användningen, handtorkarna är vanligtvis torra hand inom 10 sekunder, som Oryth-modellen th-8209 och th-9922h.