Hem > Kunskap > Innehåll

Torka händerna för att undvika spridning av bakterier

Dec 03, 2016

Människor går ofta till nöjesställen och restauranger har redan börjat använda torra händer, det har gett stor bekvämlighet, utan också för att minska användningen av pappershanddukar och att undvika onödiga avfallet. Men många människor har fortfarande denna typ av problem, torra händer kan verkligen lösa problemet bakterier sprids? är det verkligen getour händerna rena?

Även om vi ofta deltog på handduken sida är individuellt förpackade, till synes ovanför den vita mjukpapper är faktiskt har en massa bakterier. Studier har visat att vissa vävnader, bakterier och ännu mer än vi gör, om hushållspapper hand handduk, även om händerna tvättas ren fortfarande förorenat. Om du äter med förorenade händer, kan vi alla tänka sig konsekvenserna.

Torka händerna med ingen direkt kontakt med huden, men att använda överflödigt vatten å varm luft "föna", för att hålla händerna torra examen inom en kort tid. Så inte bara canavoid exponering för bakterier, kan också hålla dina händer rena. Eftersom de inte är direkt till människors händer, det blir ingen cross infektion användes även. Det är idealiskt för stora webbplatser med hjälp av förflyttning av personer, för att säkerställa användarnas hälsa samtidigt, visar ansvarsfull hållning till kunder i företaget.

Men många små verkstäder att göra produkter helt enkelt inte uppfyller de nationella standarderna, dålig kvalitetsmaterial kan också producera vissa kemiska ämnen som är skadliga för den mänskliga kroppen, denna produkt inte bara misslyckas med att förhindra spridning av bakterier, alsocausing viss grad av skada på användarnas hälsa. För att kunna ge kunderna bättre service, rekommenderas det att du köper en hand selectedbig varumärken såsom Voith elektriska, tjänsternas kvalitet och för att säkerställa en bättre livskvalitet.