Hem > Kunskap > Innehåll

Visa egenskaper och installationsmetod för automatisk tvålutmatare

Apr 02, 2020

1. Den automatiska tvålutmataren använder avancerade och mogna integrerade kretsar med hög energibesparing, och den årliga energiförbrukningen är bara 2-3 grader.

2. Den automatiska tvålutmataren använder principen om mänsklig infraröd avkänning, utan behov av ljud- och omkopplarstyrning. Den är inte tänd på dagen och tänds på natten (på grund av det starka ljuset under dagen blockeras sensorn automatiskt), vilket säkerställer effektivt tystnaden i bostadsområdet i byggnaden.

3, flera kombinationer av exakta elektroniska komponenter, för att undvika lampans starka ström vid tidpunkten för utlösning (akustisk-optisk styrlampa utlöser en stark ström vid tidpunkten för utlösning), vilket kraftigt förlänger livslängden för vanliga glödlampor (mer än 5 gånger) Livslängden kan nå mer än åtta år, vilket undviker smärtan av att tillfälligt byta glödlampa och också uppnår syftet med energibesparing.

Installationsmetod

4. Taklampor intelligenta sensorljus används ofta i korridorer, korridorer, badrum, balkonger och andra platser på grund av deras höga känslighet och vidvinkel. De kan användas med en mängd olika lyxlampor, både för röststyrda lampor och manuell bruspåverkan och bekvämligheten för att byta ljus.

Pyroelektrisk infraröd sond

Funktioner

Fördelen med en pyroelektrisk infraröd sond är att den inte avger någon typ av strålning i sig själv, och enhetens effektförbrukning är mycket liten. Dyr. Bristerna är:

1. Störs enkelt av olika värmekällor och ljuskällor

2. Den automatiska infraröda penetrationseffekten är dålig och det är inte lätt att accepteras av sonden.

3, lätt att bli störd av radiofrekvensstrålning.

4. När omgivningstemperaturen och temperaturen i människokroppen är nära, minskas upptäckten och känsligheten tydligt och utgör ibland kortvarigt fel.

Installationskrav

Infraröd pyroelektrisk kroppssensor för automatisk tvålutmatare kan endast installeras inomhus, och dess falska larmfrekvens har ett bra förhållande till platsen och installationsmetoden. Rätt installation bör uppfylla följande villkor:

1. Den infraröda pyroelektriska sensorn bör vara 2 till 2,2 meter från luften.

2. Den infraröda pyroelektriska sensorn är långt borta från luftkonditioneringsapparaten.

3. Den infraröda pyroelektriska sensorn och den upptäckta människokroppen får inte separeras från möbler, stora bonsai, glas, gardiner och andra föremål.

4. Den infraröda pyroelektriska sensorn kan inte vända mot fönstret direkt. Det är bättre att dra i gardinerna om möjligt.