Hem > Kunskap > Innehåll

Rätt användningsmetod för tvålutmatare

Apr 27, 2020

Många använder den bara som en aktiv flaskan efter att ha köpt tvålutmataren. Don' titta inte på tvålmedlet som om det var en så enkel produkt att aktivt och kvantitativt ge handrensningsmedel. I själva verket är det fortfarande många försiktighetsåtgärder vid användning av tvålutmataren.

Rätt användning av tvålutmatare

1. När du använder tvålutmataren för första gången ska du först delta i vattnet för att tömma vakuumet inuti. När du deltar i tvålvätskan, dessutom, när du använder tvålutmatningsprodukten för första gången, kan dess inre flaska och pumphuvud innehålla lite vatten. Om vi ​​hade det här problemet när vi först använde det, är det inte produktens kvalitet men det återstår när produkten testas innan den lämnar fabriken. Naturligtvis är det inte nödvändigtvis nödvändigt, det är möjligt.

2. Om tvålvätskan i tvålutmataren är för tjock, kan det göra att tvålutmataren inte är flytande, så för att späda ut tvålvätskan kan du delta i lite vatten som rör om i tvålflaskan i tvålbehållaren. Vätskan är klar.

3. Dammet och föroreningarna i tvålvätskan kommer att blockera vätskeutloppet, så om du märker att tvålvätskan i tvålflaskan i tvålbehållaren nu har degenererat, bör du ändra tvålvätskan i tid för att förhindra bildandet av blockerad tvål. problem med vätskeutloppet.

4. Om tvålutmataren placeras under en tid kan viss tvålvätska agglomerera. För närvarande kan du använda följande metoder för att hantera det. Om mängden tvålvätska är liten kan du rör om den med varmt vatten. Detta gör tvålvätskan. Den reduceras till en vätska. Om ovanstående metod inte är möjlig, ta bort den kondenserade tvålvätskan och delta sedan i varmt vatten, använd tvålutmataren flera gånger, detta är för att rengöra hela tvålvätskan och sedan delta i tvålvätskan från början. För.