Hem > Kunskap > Innehåll

Kan tvålbehållaren demonteras och rengöras?

Apr 20, 2020

Med ökningen av den sociala ekonomin är användningen av tvålutdelare huvudsakligen i vissa stjärnhotell eller juniorhotell, men människor har högre och högre krav på materialliv och gradvis har tvålutdelare också kommit in i våra familjer. Många tror att denna tvålutmatare endast kan användas en gång och inte kan demonteras och rengöras. Professionell personal visar dig om det kan demonteras och rengöras.

Tvålbehållare inkluderar tvålutdelare av rostfritt stål och tvålförsäljare av plastskal, liksom skillnaden mellan enkla och dubbla huvuden. Varje produkt som har använts under lång tid kommer att hålla kvar lite smuts. Kanske finns det ett smutsigt tvålvätskehuvud utanför tvålvätskan. Vanliga tvålutdelare är indelade i vårtyp och vakuumsugstyp, dessa kan tas bort för rengöring, men absolut några tvålutdelare som Di Likang badrum är vakuumsug,

Generellt sett kan vi, liksom föroreningarna i tvålvätska, suga ut det genom vakuumsug, och ingen manuell likvidation krävs. Om oavsiktliga stora föroreningar kommer in i tvålvätskan, kan uppdragspersonalen montera den och sluta rengöra.