Hem > Kunskap > Innehåll

Fördelarna med Xlerator-handtorkar

Jan 13, 2020

Om du funderar på Xlerator-handtorkar för ditt badrum hemma eller för badrummet i din restaurang, vet att du kommer att spara cirka 95 procent på kostnaden för den elektriska torken än du skulle göra när du köper pappershanddukar. Du sparar också på beställningskostnaderna för pappershanddukar och förvaring och påfyllning av handdukdispersorerna. Andra saker som du kan spara på är att bortskaffa dessa pappershanddukar. Det här är saker som många ignorerar, och det är de saker som kostar pengar i slutändan. Det är poängen som många av de tillgängliga handtorkarna försöker göra. Om du konverterar till Xlerator-handtorkar, vet att det är ett bra sätt att minska icke återvinningsbart avfall, eftersom det finns många institutioner och företag som krävs för att minska avfall enligt lag.

Om du tvättar händerna med en steriliserande handtvätt, är saken att du byter ut bakterier och bakterier mot dina händer när du använder pappershanddukar för att torka dem. Oavsett vilken torktumlare du använder: Dyson Airblade eller Xlerator, händer och toaletter håller renare längre och de är mer sanitära. Det sista som någon skulle tycka om är att hantera och bortskaffa allt det bakteriebelastade pappersavfallet. Det andra med Xlerator-handtorkar är att de bara handlar om underhållsfria. "Bara om underhållsfri" betyder att det är årlig rengöring. Detta är ingenting jämfört med bortskaffande av pappershanddukar.

Att använda handtorkarna eliminerar vandalism i badrummen. Pappershanddukar täpper sänkor och toaletter, de kan ställas in och när de är våta kan de kastas på tak, väggar och golv. En annan anledning till att du bör tänka på dessa torktumlare är att det är där för en besökare eller kund att använda dygnet runt. Du kommer inte att få fler klagomål på tomma automater eller icke-fungerande. Xlerator tänker på allt. De kan enkelt placeras så att även de fysiskt utmanade kan använda dem, så att de också kan installeras i endast handikappade badrum såväl som andra, för din bekvämlighet.

Nova-elektriska torktumlare finns också tillgängliga, så du kan välja mellan dessa två, eller så kan du till och med prova båda, med en i varje badrum. Nittio procent av människor föredrar att använda tvål från en tvålutmatare och torka händerna på en handtork istället för en handduk eller pappershanddukar, och det är vad du måste komma ihåg när du försöker hålla dina kunder glada om du driver en offentlig plats. Det är också mer hygieniskt för familjen att använda, och om du inte redan har en av dessa torktumlare på ditt kontor är det dags att förhandla med din chef och förklara för dem hur mycket mer hygieniska handtorkar är, och också mer ekonomiskt.

Det finns många olika Xlerator-handtorkar att välja mellan när du vill investera i en av dem, du måste bara titta på dem alla och bestämma vilken av dem som är bäst för dig att använda.