Hem > Kunskap > Innehåll

En automatisk handtork kan hjälpa dig att hålla dig fri från kimarna

Jan 17, 2020

Med H1N1-influensan som är så utbredd i hela världen och nya sjukdomar och sjukdomar upptäcks varje år måste människor börja verkligen vara medvetna om sina hygienvanor. En av de bästa sakerna människor kan göra för att undvika att få bakterier från influensa eller andra sjukdomar är att lära sig att tvätta händerna ordentligt och sedan torka dem noggrant med en automatisk torktumlare. Många tvättar inte händerna tillräckligt ofta, tillräckligt länge eller torkar dem hela vägen när de är klara. För att stoppa spridningen av sjukdomar är det viktigt att utöva god handhygienteknik överallt, men särskilt i badrummet. Att utveckla några viktiga vanor kan minska riskerna för att bli sjuk.

Tvätta ordentligt och använd en automatisk torktumlare

Sanningen är att mycket fler människor hävdar att de tvättar händerna efter att ha använt badrummet än faktiskt gör det. Och de som "tvättar" sina händer gör det inte alltid korrekt eller använder en automatisk handtork för tillräckligt länge. Genom att inte rengöra med tvål och låta en automatisk torktumlare torka noggrant händerna kan mikroorganismer som orsakar sjukdom fortfarande kunna blomstra. För att tvätta händerna ordentligt måste du först våta händerna med varmt vatten, om det finns tillgängligt. Applicera tvål och arbeta i en skum. CDC och andra hälso- och sjukvårdsbyråer rekommenderar att du gnider ihop händerna i minst 20 sekunder, sköljer väl och sedan torkar händerna noggrant med en automatisk handtork när det finns tillgängligt.

En stor fördel med automatiska handtorkar är att de är just det - automatiskt och beröringsfritt. På så sätt kan människor bara vinka händerna framför sensorn utan att behöva röra någonting. En automatisk handtork tänds och stängs av på egen hand, så de är utmärkta för att spara energi och minimera outnyttjad energi.

Öva på god handhygien

Förutom att tvätta händerna på rätt sätt och använda en automatisk handtork för att torka dem, finns det några andra saker du kan göra i badrummet för att förhindra spridning av bakterier. Om du kan kan du använda en vävnad för att stänga av vattnet när du är tvättad, så att du inte får bakterier från handfatens handfat. Använd en vävnad för att öppna badrumsdörren när du lämnar. Många badrum har sopor nära dörren, så att du enkelt kan kasta dem efter användning. Och framför allt, rör inte vid något du inte behöver! Med dessa tips bör du förhoppningsvis hålla dig friskare under influensasäsongen.