Hem > Kunskap > Innehåll

Fördelar med skumtvålare

Mar 12, 2020

Den automatiska skumtvålen använder avancerad skumhästventil silikonslang peristalteknik. Jämfört med växelpumpar eller tryckkolvpumpar som används i andra traditionella tvålutdelare på marknaden idag har den en stor produktkvalitet. Förbättringen av traditionella produkter har handlat om driften av maskinen på grund av den för tunna eller för tunna tvålvätskan, vilket har påverkat maskinens drift. Efter den sekundära rening med kolvpumpen är det långvariga läckaget orsakat av arbetet för långt. Lågt, så att bubblor uppstår utanför tvållösningen, vilket gör att maskinen inte kan utföra uppgifter. Installationen av landets patenterade teknik har minskat maskinens volym kraftigt. Den antar en självhäftande väggmonterad design och kan installeras på den plats du vill utan att förstöra rotutrustningen. Med hjälp av automatisk infraröd avkänningsteknik behöver du inte längre oroa dig för infektionen och upprätthålla ditt och din familjs välbefinnande.

Fördelar:

1. Infraröd sensorteknik, ingen kontakttyp för att förhindra penetrationsinfektion.

2. Mikrodator 5-stegs kvantitativ kontroll, inställning från 0,5cc till 2cc till 8cc.

3. Den första som fortsätter strängsprutningsfunktionen (8cc) för ett litet antal användare (t.ex. långt hår för kvinnor)

4. Säker och bekväm enhetskonstruktion, lämplig för bekväm installation på alla platser.

5.abs / rostfritt stålinformation, lämplig för en mängd rengöringsmaterial eller alkoholinnehållande desinfektionsmaterial.

6. Den första patenterade designen av extrudering av silikonrör.

7.Små storlek och stark funktion.

Funktioner:

1. Lämplig desinfektion av konsumenter snabbt och komplicerat.

2. Förbättra efterlevnaden av konsumenthanddesinfektion.

3. Det kan förlänga rengöringstiden för konsumentens händer.

4. Det kan spara desinfektionslösningen (sprejvolymjusteringsområdet är 1-10 ml / tid) och minska desinficeringskostnaden.

5, fashionabla strömlinjeformad dammsäker design, enkel att rengöra, uppfylla kraven i GMP, HACCP, qs.

6. Lämplig för alla typer av livsmedelsförädling / konsumtionsföretag och läkemedelskonsumtionsföretag, ogiltighet garanterar säker mat / läkemedelskonsumtion