Hem > Kunskap > Innehåll

Cirka sex utvecklingstrender av tvålautomater

Dec 03, 2016

Med förbättring av människors levnadsstandard börjar fler och fler människor använda flytande tvålprodukter, till viss del stimulera soppdispenserns efterfrågan på marknaden i Kina, liksom utvecklingen, därför utgår experter att SOAP-dispenseringsindustrin i framtida utveckling av sex stora trender.
1. Under de senaste åren har utvecklingen av ekonomin, rostfritt stål tvål dispenser verktyg bearbetning industrin i Kina blivit grundstenen i tvål dispenser verktyg industrier i världen. En del av de utvecklade länderna, särskilt i Afrika, Middle East och andra utvecklingsländer på såpedispenser behöver 10% några steg med en hastighet per år.

2. Den internationella marknaden för hushållspappersprodukter kommer gradvis att förändras på kinesisk produktkvalitet, förpackning, leveransperioden kommer att ha högre krav och till och med sträcker sig till produktionsprocessen och produktutvecklingen i kombination med miljöskydd, energiresurser och miljö. Och den enorma marknaden och tyngdpunkten, kommer ytterligare att locka tvål dispenser multinationell tillverkning skiftas till Kina.

3. Med den ökande globala konkurrensen blev ett viktigt tema för att förbättra konkurrenskraften i industrikapitalet.

4. Ge en plattform för en ny försäljningsmodell. Shanghai tvål dispenser visar, det har funnits en ny distributör, en enda produktdistribution som kärna till en nationell kedja för affärsmodellen, en enhetlig distribution och kundservice med kapital som en stor pinne öppnar en ny SOAP dispenseraffärskonkurrens. Jag tror att detta bara är en början, men det är mer representativt för en trend, då är modellen mer fokuserad på plattformar, system och tjänster.

5. Utvecklingen av elektronisk handel. Inom e-handel är denna innovativa kraft stark, om traditionella handlare och e-handel för SOAP-dispenser på det gamla ämnet marknadsföring, väntar bara på att elimineras. Som företag hade inte styrkan och förmågan att utveckla en stor e-handelsplattform, vilket är vad operatörerna gör affärer.

6. Att skapa en ny utvecklingsmodell. Traditionell tvål dispenser konstruktion fastighetsutveckling marknadsutvecklingsmodell ledde till att shoppa försäljning leasing och handel bild ett enkelt partnerskap. För utvecklare på detta sätt är finansieringstrycket liten, enkelt, men nackdelen är att det inte är bättre att locka in varumärkesresurser. Ny utvecklingsmodell har många, till exempel etablering av SOAP dispenserbrand Exhibition Hall, en plattform för varumärkesprodukter med 0 kostnader, butiksförvaltning organiserade av företagets personal, enhetlig bild av enhet, service, efter försäljning, affärs och företags vinstdelning till uppnå en win-win. För företaget innebär den ursprungliga hyresintäkten genom produktförsäljning, men duffect är ett bra varumärke som kan samlas upp, skapar en plattform för varumärken, bristerna som är otillräckliga för att bryta den professionella marknaden.

0332-d tvål dispenser

1 liter handtvätt dispenser

1 liter tvål dispenser

1 liter tvål dispenser

2 kammare tvål dispenser