Heavy Duty rostfritt stål torktumlare

Beskrivning denna torktumlare är utrustad med en speglad rostfritt stål kropp, helautomatisk med sensor, kraftfull 2300 watt, snabbt torr hand, när handen placeras under området aktivering i torktumlaren, så länge händerna är inom sensorns avkänningsområde, det Det kommer att fortsätta...

Produktinformation

Beskrivning

Denna fön är utrustad med en speglad rostfritt stål kropp, helautomatisk med sensor, kraftfull 2300 watt, snabbt torr hand, när handen placeras under området aktivering i torktumlaren, så länge händerna är inom sensorns avkänningsområde, det kommer fortsätta utan avbrott och torktumlaren stannar i 4 sekunder efter att ta bort handen från luftflödet.


Ansökan

Denna produkt är lämplig för restauranger, kaféer, gym, kontor, offentliga toaletter och så vidare, som är mycket bekväm och praktisk.


Parametern

MaterialRostfritt stål 304
StrömförsörjningAc110 ~ 240V, 50 / 60Hz
Märkeffekt2300W
Värmeeffekt2100W
MotorBorstmotorns strömbrytare
Motorns hastighet6200 RMP
Luftens temperatur40ºC-50ºC
Lufthastighet26m/s
VattentätIPX1
Torktid15 ~ 25s
Ljudnivå70db
Sensing avstånd8 ~ 15cm
Kartong4st per kartong
Bruttovikt22kgs


Funktionen

Huvuddelen av torktumlaren är spegel rostfritt stål, hand torktumlare locket är ett stycke, tunga, förstärkt belagda stål, oförstörbar, rost-bevis, och anti-statisk, elektrostatiskt bestruket epoxibeläggning, inre jordning av den hela mekaniskt enhet, värmeelement av tillverkad av nickel-krom tråd, monterad i fläktens hölje. Församlingen aktiveras genom en infraröd sensor som ligger intill luftutsläppet och torktumlaren fungerar så länge handen understiger luftutsläppet. Om du inte tar bort din hand, finns det en 40-sekund till 1 minut cut-off funktion. Förkromad munstycket kan roteras 360 grader eller ge användare mer flexibilitet när det behövs. Hand torktumlare kroppen är gjord av pressat metall och är hållbart i och utanför. Förzinkat stål.
Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, Billigt, pris
Förfrågning

You Might Also Like