Elektriska handtorkare för hemanvändning

Beskrivning I moderna tider är handtorkar idealiska för sanitetsutrustning. Den används främst i hotell, restauranger, vetenskapliga forskningsinstitut, sjukhus, offentliga nöjesställen och toaletter i alla hem. När du tvätter händerna, utsträcka händerna under luftuttaget på ...

Produktinformation

Beskrivning

I moderna tider är handtorkar idealiska för sanitetsutrustning. Den används främst i hotell, restauranger, vetenskapliga forskningsinstitut, sjukhus, offentliga nöjesställen och toaletter i alla hem. När du tvätter händerna, utsträcka händerna under luftuttaget på den automatiska handtorken. Den automatiska handtorken skickar automatiskt ut den bekväma kalla och varma luften, låt händerna snabbt torka och torka, och när du lämnar handen, stänger du av det automatiska handtorkuttaget. När det stängs av stängs det av automatiskt. Detta kommer att se till att du inte behöver torka vattnet på dina händer och förhindra korsinfektion av sjukdomen.


Parameter

Vind: Kall / Varm Välj

Startläge: IR-induktiv

Installation: Väggmonterad

Torkningstid: 15s

Värmeffekt: 600W

Lufthastighet: 80m / s

Shell Material: Engineering Plast

Uppvärmningsprincip: Uppvärmningstråd

Bruttovikt: 8kgs


Funktion

Denna torktumlare har en snabbtorkningstid på 15 sekunder, vilket ger dig en varm och torr upplevelse med dina händer på kort tid. Jämfört med konkurrenternas produkter sparar denna maskin 80% energi och sparar 95% jämfört med att använda pappershanddukar. Denna handtork finns tillgänglig i både heta och kalla stilar. Luftutloppskategorin kan väljas efter dina behov, vilket är en mycket användarvänlig design. Dessutom är den här handtorken utrustad med en varvtalsmotor för att minska bruset. Det inbyggda metallnätfiltret kan rengöras och ökad användningstillfredsställelse.


Bild


Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, billigt, pris
Förfrågning

You Might Also Like