Billiga Handtorkare

Produktbeskrivning av billig handtork • Funktion av billig handtork 1. Hygien: Vår billiga handtorkare använder automatiska infraröda avkänningsanordningar, det är en mycket bekväm och effektiv för att minska avfallet, göra en verklig handsfree tillgång för torkning och effektivt förhindra korsinfektion och ...

Produktinformation


Produktbeskrivning av billig handtork


* Funktion av billig handtork

1. Hygien: Vår billiga handtorkare använder automatiska infraröda avkänningsanordningar, det är en mycket bekväm och effektiv för att minska avfallet, vilket ger en verklig handsfree tillgång till torkning och effektivt förhindrar korsinfektion och förorening.

2. Säkerhetsanvändning: Tre skyddsfunktioner: Överhettningsskydd, skydd över tid och överströmskydd.

3. Enkel installation och underhåll enkelt: Med metallskal och anständig design är installationen och underhållet mycket bekvämt.

4. Avancerad teknik: Utrustad med helautomatiskt infraröd strålningsinduktionssystem och avancerad chipstyrd teknik, den har mer stabil prestanda och exakt kontrollerande effekt.

5. Importerad Engineering Plastics: Med importerad engineering plast och metallfärg är den fast, hållbar, vacker och lysande;

6. Tillämplighet: Det är lämpligt för sanitetsrummen på hotell, skolor, kontorsbyggnader, sjukhus, stormarknader och andra offentliga platser och familjerna.


Teknisk parameter för billig handtork


Modell

TH-1000

Spänning

AC100 ~ 130V, AC220 ~ AC240V, 50Hz / 60Hz

Kraft

2200W

Elektromotorisk velocit

2800rpm

Driftens varaktighetstid

1 minut

Sensing Distance

9-15cm

Monteringstyp

Ytmonterad

Material

magmuskler

Vattensprutskydd

IP22

Produktstorlek

235 * 225 * 220 mm

Förpackningstorlek

580 * 560 * 540 mm

NW / GW

22kgs / 23kgs


Våra stora produkter

Handtork, tvål dispenser, toalettpapper roll dispenser, pappershandduk dispenser, vävnadslåda, hår och hårtork, urinal, toalettpapper och så vidare.


产品描述内图_a.jpg

Hot Tags: , tillverkare, leverantörer, billigt, pris
Förfrågning